Follow

©2018 by Dens. Proudly created with Wix.com

 
Search
  • Dens

DENS 2.0

Updated: Aug 9, 2019

Uusi mallisto on juuri julkaistu 10 minuuttia ennen tämän blogikirjoituksen aloittamista. Uusi mallisto sisältää kymmenen eri tuotetta; kolme hupparia, collegepaita sekä kuusi erilaista T-paitaa. Kaikki sisältävät omalla tavallaan melko erilaisen printin ja muutamassa luomuksessa olemme päättäneet edesauttaa Dens Clothing brändin eteenpäin viemistä.Verkkokauppa on saanut uuden sekä paljon selkeämmän ulkoasun. Edellinen ulkoasu muistutti lähinnä vitsiä, eikä sivu näyttänyt kovinkaan luotettavalta. Nyt kuitenkin sivu näyttää huomattavasti yhtenäisemmältä ja asiakkaan silmään mielyttävämmältä.


Promoottorit saavat vaatteensa, kun uusi mallisto saapuu Helsinkiin ensi viikon loppuun mennessä. Koko mallisto ja muutenkin Dens pyöri hieman aikaa täysin paikoillaan. Pahoittelut kaikille, jotka laitoimme hieman odottamaan. Yrittämisessä kaikki ei aina mene niin kuin pitäisi. Painattajan vaihdos toi omalla tasollaan isompia mutkia matkaan, mitä alunperin olimme kaavailleet. Kuitenkin nyt, koko homma alkaa olemaan tasapainossa ja tarkoitus olisi saada mahdollisimman monta paitaa kiertoon ympäri Suomen, miksei jopa Euroopan.


Yksi huomattavasti muutoksista, mitä olemme päättäneet muuttaa on postikulut. Tästä hetkestä lähtien postikulut ovat asiakkaalle nolla euroa, siis nolla eli 0 eli ei mitään (Suomen sisäiset postit). Postitamme myös tästä hetkestä lähtien ympäri Eurooppaa, jolloin postikulut maksavat säälittävät viisi euroa. Eli jos arkesi pyörii Nizzan rantakadun pihviravintolan ja rannalla sijaitsevan puolen miljoonan omistusasunnon välillä ja ainut murheenaihe on, että et pysty tilamaan Dens:in upeita luomuksia suoraan kotiovellesi, niin sekin ongelma on nyt ohitettu.


Muutama henkilö on ollut aktiivisesti kiinnostunut brändistä jo alusta alkaen ja olisi mahtavaa ottaa näitä henkilöitä mukaan yrityksen toimintaan tavalla tai toisella, yhteistyöstä jopa osaomistukseen. Olemme päättäneet myös ottaa mukaan julkisuuden henkilöitä, jos se vain on mahdollista.


Lyhyt teksti, mutta hirveästi erilaista asiaa monessa eri paketissa. Dens 2.0 on käynnistynyt. Yrityksen kokeilujakso on ohi ja nyt aletaan jo hieman tietämään asioista jotain, joten voidaan siis esittää tietävämme hieman enemmän. Näin loppuun voisin vielä ilmaista, että Denssin toinen mallisto on ainakin 14.53 kertaa hienompi, kuin ensimmäinen mallisto, joten suosittelen kaikille vähintääkin kokemuksen kautta käydä tarkistamassa, että mitä kaikkea sieltä löytyy!


Ystävällisin terveisin,

Dens Clothing

(Otto Hokkanen)

20 views