Follow

©2018 by Dens. Proudly created with Wix.com

 
Search
  • Dens

Kevään tuoksu

Uusi mallisto rakenteilla, promoottorihaku vahvasti käynnissä, Posti läpsii kasvoille uudistuksillaan, 1000 seuraajaa Instagramissa täyttymässä ja ihan hulluna kaikkea muuta.

Dens Clothing:in kevät on kiireinen, mutta samaan aikaan erittäin mielenkiintoinen. Tulossa on siis paljon uusia jännittäviä juttuja ensi kesää kohden.Noin viikko sitten käynnistin Denssin ensimmäisen promoottorihaun (ensimmäisenä päivänä hakijoita ilmoittautui melkein 40!). Tarkoituksena on löytää viisi erilaista promoottoria ympäri Suomen. Jokainen valittu promoottori saa itselleen kaksi tuotetta ilmaiseksi, joita pääsee omassa Instagramissaan ja ylipäätään sosiaalisessa mediassa mainostamaan. Lisäksi jokainen saa henkilökohtaisen alennuskoodin, jonka kautta saadaan kilpailua aikaan eri promoottoreiden kesken. Parhaiten menestyneet promoottorit saavat halutessaan "rahakkaamman" jatko sopimuksen seuraavaa mallistoa ja kesää varten.


Hieman uudesta mallistosta. Kyseessä on hieman isompi mallisto, kuin ensimmäinen. Tarkoituksena olisi rakentaa noin 15-20 tuotteen mallisto, joka pitäisi sisällään myös muutaman naisten vaatteen. Itseasiassa Dens on unisex vaatemerkki. Brändäys on vain hieman epäonnistunut näin alkuun, sillä tilauksista 90% on tullut miehiltä. Se ei välttämättä ole huono asia. Pääasia, että myyntiä on tullut.


Lyhyesti, instagramissa Dens Clothing on saavuttanut hieman yli 900 seuraajaa. Ensimmäinen kuva on julkaistu 9. tammikuuta 2019, joten lyhyillä laskukaavoilla laskettuna, noin kahdessa kuukaudessa Dens on kerännyt melkein tuhat seuraajaa. Postin uudistukset hidastavat hieman toimitustamme. Jotta liiketoiminta olisi kannattavaa ja yrityksen kasvun turvaaminen tulevaisuutta ajatellen suotavaa, toimitamme edelleen edullisin postipaketein, mikä muuttaa toimitusaikojemme 1-2 päivästä 2-4 päivään. Uudistus ei käytännössä vaikuta Dens Clothingiin juurikaan, sillä toimitusaikamme on nettisivuilla ilmoitettu 4-7 arkipäivää.


Seuraavaksi tarkoitus olisi viedä uutta mallistoa eteenpäin, valita promoottorit ja alkaa etsimään malleja Denssille.


Summa summarum Dens Clothing etenee vahvasti, eikä ole pysähtymässä. Kesä tulee olemaan merkittävä tekijä yrityksemme pienen pienessä historiassa. Isoja juttuja on siis tulossa ja vielä merkittävämpiä juttuja mielessä, jätetään ne kuitenkin tulevaisuuteen, mihin ne kuuluvatkin. Tällä hetkellä pitäisi venyä vähän joka suuntaan. Voin tuntea jo aivosoluissani sen merkittävän hetken kun..


Ystävällisin terveisin,

Dens Clothing

50 views