Follow

©2018 by Dens. Proudly created with Wix.com

 
Search
  • Dens

Suo, kuokka ja Dens

Viime blogissa käsittelin yrityksen perustamisen vaikeuksista ja kaiken maailman asioista, mitkä tulee ottaa huomioon lähtiessään tälläiseen vuoristorataan mukaan.


On tullut aika taas kirjoittaa jo vahvaksi perinteeksi muodostuneet kuulumiset ja kertoa vähän kaikenlaisista ongelmista, mahdollisuuksista ja totta kai onnistumisista, joiden kanssa Dens Clothing tällä hetkellä painii.


Tänään pureudutaan vahvasti lukuihin sekä tulevaisuuden suunnitelmiin. Aloitetaan luvuista. Dens on saanut ensimmäisen kuukauden aikana Instagramissa peräti 500 uutta seuraajaa. Siis 500 erilaista ihmistä ympäri Suomea tai jopa ympäri maailmaa ovat alkaneet seurata pientä suomalaista vaatemerkkiä. Ihan käsittämätöntä. Ei tässä oikein sanat riitä, kuvaamaan millaiset fiilikset ovat tällä hetkellä, mutta toisaalta ei tarvitsekkaan.


Myyntiluvuista en vielä tässä blogissa kerro, jätetään se asia siis toistaiseksi rauhaan. Mainittakoon, että tilauksia on kuitenkin tullut mukavasti ja mieltä on lämmittänyt, kuinka mukavasti ihmiset ovat ottaneet Dens Clothingin vastaan.


Tällä hetkellä odotan kuin kuuta nousevaa, että postilaatikkooni putoaa Postin saapumisilmoitus. Kyseessä on valkoinen "backround"mainoskuvaamista varten. Mainoskuvaamiseen tarvitaan luonnollisesti malleja tai tässä tapauksessa Dens Clothingin näköisiä ihmisiä. Kuten mottomme kuuluu: "we are everywhere".


Luvassa on siis rekrytointia, mallikuvaamista ja kaikennäköistä uutta ja erilaista. Uusi mallistokin on valmistumassa hurjaa vauhtia ja näyttääkin siltä, että perinteinen suomalainen asenne: "suo, kuokka ja Jussi" on jäämässä unholaan Dens Clothingin osalta. Nöyrin mielin haluan kuitenkin näin loppuun todeta, että Dens tulee olemaan ellei jo ole uusi Nokia, Angry Birds sekä Kone samassa paketissa.


Parhain terveisin,

Otto Hokkanen


Dens Clothing55 views